Γιατί χρειάζεστε ένα σύστημα ασφαλείας


Η ανάγκη της ασφάλειας είναι η βασική ανάγκη του κάθε ατόμου. Η αίσθηση ότι είστε ασφαλείς και τα πάντα γύρω σας είναι εντάξει είναι επιτακτική ανάγκη για μια ειρηνική διαβίωση. Αλλά σε αυτόν τον ανασφαλή κόσμο, όταν το έγκλημα, και η τρομοκρατία και η απειλές είναι στο απόγειό τους, πώς μπορεί κανείς να επιτύχει αυτή την αίσθηση της ασφάλειας  Ένα σύστημα ασφαλείας μας παρέχει μια λύση και για το λόγω αυτό όλο και περισσότεροι άνθρωποι τοποθετούν ένα σύστημα ασφαλείας
Πολλές φορές συμβαίνει οι πολύ άνθρωποι να ακυρώσουν ένα ταξίδι στο φόβο ότι το σπίτι θα μείνει μονό του και μπορεί να πέσουν θύμα κλοπής  Αλλά με το σύστημα ασφαλείας στο σπίτι, δεν έχετε να ανησυχείτε για το σπίτι σας, ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συστήματα συναγερμού, συναγερμοί πυρκαγιάς, πλημμύρας αισθητήρες, συστήματα παρακολούθησης βίντεο, τα συστήματα παρακολούθησης CCTV και πόρτες ασφαλείας παρέχουν αποτελεσματικό μέσο αποτροπής του εγκλήματος. Σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης ή το σπίτι ο δυνατός ήχος του συναγερμού εύκολα θα διώξει μακριά τον κλέφτη και θα πάρει επίσης την προσοχή των γειτόνων σας. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να καλούν αμέσως για βοήθεια της αστυνομίας. Σε πολλά συστήματα ασφαλείας στο σπίτι, είναι παρούσα η οποία ειδοποιεί το κοντινό αστυνομικό τμήμα και πυροσβεστική υπηρεσία η οποία παρέχει άμεση βοήθεια τότε στο σπίτι σας.
Η εγκατάσταση αυτών των συστημάτων ασφαλείας είναι αρκετά προσιτές και επίσης οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις σε τέτοια συστήματα ασφαλείας. Σύμφωνα με της ασφαλίστηκες εταιρείες Ασφαλιστικών Πληροφοριών, μέση έκπτωση της τάξης του 15 με 20% είναι διαθέσιμο για τα συστήματα ασφαλείας.  επαγγελματική εγκατάσταση από τις εταιρείες διασφαλίζει την ορθή σύνδεση των διαφόρων εξοπλισμών, έτσι ώστε δεν υπάρχει αδύνατο σημείο μείνει στην ασφάλεια του σπιτιού σας. Θα βεβαιωθείτε ότι όλες οι συσκευές, όπως αισθητήρες και συναγερμούς εγκατασταθεί σωστά και συνδέονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν πλήρη ασφάλεια στο σπίτι. Επίσης, συναγερμοί σπιτιών δεν είναι καθόλου δύσκολο να λειτουργήσουν. Ο ειδικός λύση θα σας δώσει οδηγίες της ορθής λειτουργίας του και να σας βοηθήσει σε κάθε πτυχή της ορθής λειτουργίας του.
Η ειρήνη του μυαλού είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις όταν πολλοί άνθρωποι αναπτύσσουν υπέρταση οφείλεται στην έλλειψη ασφάλειας του σπιτιού τους. Μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας είναι ασφαλή όταν είναι μόνοι στο σπίτι. Το συστήματα συναγερμού θα εξαλείψουν όλες τις εντάσεις σας που σχετίζονται με την ασφάλεια στο σπίτι. Με την επένδυση του λίγα χρήματα, μπορείτε να απολαύσετε ένα ασφαλές προς το ζην.

2 σχόλια:

  1. Για τους περισσότερους από εμάς ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών. Όλα είναι έτοιμα και προγραμματισμένα για να φύγουμε στον αγαπημένο μας προορισμό. Να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε, να κάνουμε τα μπάνια μας και γενικά να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, ώστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσουμε και πάλι τις δουλειές μας.
    Όμως είναι όλα έτοιμα πριν φύγουμε για διακοπές; Το σπίτι μας θα είναι ασφαλές κατά την διάρκεια της απουσίας μας; Θα πρέπει πριν φύγουμε να έχουμε φροντίσει το θέμα της ασφάλειας του σπιτιού μας για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων κατά την επιστροφή από τις διακοπές μας και να βρούμε την κατοικία μας διαρρηγμένη. Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι περισσότερες διαρρήξεις σε σπίτια γίνονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και ιδιαίτερα τον Αύγουστο που είναι ο μήνας διακοπών για τους πιο πολλούς ανθρώπους. Η καλύτερη εποχή των διαρρηκτών είναι αυτή γιατί βρίσκουν την ευκαιρία να μπουκάρουν ανενόχλητη στα σπίτια μας. Εμείς πλέον το γνωρίζουμε αυτό και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας απέναντι σε κάθε κίνδυνο. Με απλά πράγματα θα φροντίσουμε όλα να είναι ασφαλισμένα και γυρνώντας να βρούμε τα πάντα όπως τα αφήσαμε φεύγοντας.
    Δεν πρέπει να αφήνουμε σημειώματα ότι για κάποιες ημέρες θα απουσιάζουμε. Να μην δημοσιεύουμε στα social media ότι φεύγουμε για διακοπές. Ρυθμίζουμε κάποια φώτα να ανάβουν κατά την διάρκεια της νύχτας. Ζητάμε από ένα δικό μας άτομο να πηγαίνει στο σπίτι μας για να ποτίζει τα λουλούδια μας, να παίρνει την αλληλογραφία μας και έτσι κατά κάποιο τρόπο να μην δείχνει το σπίτι μας ότι είναι κλειστό γιατί εμείς λείπουμε.
    Όλα τα παραπάνω είναι κάποιες λύσεις, αλλά αν θέλουμε πραγματική προστασία, η καλύτερη λύση είναι να τοποθετήσουμε ένα σύστημα ασφαλείας. Πριν φύγουμε ας καλέσουμε μια εταιρεία να έρθει στο χώρο μας για να μας κάνει μια μελέτη δωρεάν και να μας εγκαταστήσει ένα συναγερμό σπιτιού. Έτσι το σπίτι μας θα είναι ασφαλές από κάθε κίνδυνο, όχι μόνο όταν φεύγουμε διακοπές αλλά σε όλη την διάρκεια του χρόνου είτε λείπουμε στην δουλειά μας, είτε είμαστε μέσα σε αυτό.
    Σήμερα τα συστήματα ασφαλείας δεν είναι είδος πολυτελείας και δεν κοστίζουν μια περιουσία. Αντίθετα με ένα πολύ χαμηλό κόστος που αξίζει να δαπανήσουμε μπορούμε να προστατέψουμε την οικογένειά μας και την περιουσία μας.
    Σας εύχομαι καλές και ξέγνοιαστες διακοπές να έχετε όλοι σας.
    Δήμητρα Φωτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συναγερμοί και τα συστήματα ασφαλείας Σήμερα μας είναι απαραίτητα όσο ποτέ άλλοτε.
    Η εγκληματικότητα είναι στα ύψη και σε καθημερινή βάση ακούμε συνεχώς για διαρρήξεις σε σπίτια εξοχικά αλλά και καταστήματα.
    Το κόστος για να γίνει μία τοποθέτηση συναγερμού Για ένα σπίτι έως 100 τετραγωνικά δεν ξεπερνά τα 600 ευρώ και συμπεριλαμβάνεται κομπλέ ένα σύστημα ασφαλείας, και αν θέλετε να το συνδέσετε σε κέντρο λήψης το κόστος είναι περίπου τα 10 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή