Εταιρείες συστημάτων ασφαλείας





Τα συστήματα ασφαλείας που θα αποφασίσουμε να τοποθετήσουμε στον χώρο μας

πρέπει να προσέξουμε να είναι έγκυρα και ασφαλής. Όταν ένα προϊόν είναι επώνυμο

αποφεύγουμε τα προβλήματα που μπορεί να έχουν τα πολλά και μη έγκυρα προϊόντα που κυκλοφορούν.


Όταν ο συναγερμός που θα βάλουμε στο χώρο είναι επώνυμος θα έχουμε την εγγύηση που συνήθως είναι από 2 εως 5 χρόνια. Η  εταιρεία μας www.synagermoi-spition.gr  για καλύτερη εξυπηρέτηση σας στέλνει δωρεάν τεχνικό στο χώρο σας  για δωρεάν μελέτη του συστήνοντας την πιο οικονομική και ασφαλή πρόταση που αρμόζει στις ανάγκες του χώρου σας.


Μετά τη δωρεάν μελέτη του χώρου σας η εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας μπορεί να γίνει μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες .Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας μπορείτε να  νιώθετε ασφαλής και το κέντρο που έχετε διαλέξει να συνδεθείτε θα σας ενημερώνει 24ωρες το 24/ωρο για οποιαδήποτε

Κίνηση  που γίνετε στον χώρο σας

3 σχόλια:

  1. Συστήματα ασφαλείας υπάρχουν πολλά στην Αγορά και αρκετά αξιόπιστα, το θέμα είναι πως θα βρούμε μια αξιόπιστη εταιρεία. Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξουμε σε μια εταιρεία συστημάτων συναγερμού είναι να έχει την απαιτούμενη άδεια παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Επίσης θα πρέπει να κοιτάξουμε να βάλουμε ένα επώνυμο συναγερμό που θα τον γνωρίζουν αρκετοί τεχνικοί ώστε να μην είμαστε εξαρτημένοι από έναν τεχνικό και προσπαθούμε να αποφεύγουμε τους συναγερμούς αγνώστου προελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ασύρματοι συναγερμοί για σπίτια ή καταστήματα πλέον έχουν εκσυγχρονιστεί Και είναι και πολύ εύκολη στην τοποθέτηση αρκεί όπως πάντα ο τεχνίτης και ενοοω ο ηλεκτρονικός να είναι εξειδικευμένος στα συστήματα συναγερμού και ειδικά στους ασυρμάτους συναγερμούς. Τους συγκεκριμένους τους τοποθετούμε σε χώρους όπου δεν έχει γίνει πρόβλεψη συναγερμού δηλαδή να έχει γίνει προεγκατασταση καλωδίων και δεν θέλουμε να φαίνονται καλώδια, είναι πολύ εύκολη στην τοποθέτηση δεν κάνουμε τρύπες η μερεμέτια Απλά τοποθετούμε τα ραντάρ, παγίδες, πληκτρολόγιο, σειρήνες, στα σημεία που θέλουμε και ο συναγερμός είναι έτοιμος για λειτουργία η μπαταρία της Συνήθως στα εξελιγμένα συστήματα είναι λιθίου για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ο συναγερμός έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί σε κέντρο λήψης σημάτων ή να μας παίρνει Απλά εμάς τηλέφωνο την ώρα που θα ενεργοποιηθεί μετά από παραβίαση το κόστος του κυμαίνεται ανάλογα μετά πόσα ανοίγματα έχει το σπίτι πόρτες, παράθυρα, αποθηκευτικούς χώρους και σε αυτή την περίπτωση Καλά είναι να ρθει κάποιος ειδικός στο χώρο σας να κάνει μελέτη να σας εξηγήσει πώς θα γίνει η τοποθέτηση και να πάρετε την προσφορά του συνήθως και οι ασύρματοι συναγερμοί έχουν 2 χρόνια εγγύηση όπως και οι καλωδιακή συναγερμοί και σας τους συνιστώ
    Σας ευχαριστώ
    Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι μας γνωρίζουμε πως οι διαρρήξεις δυστυχώς είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας. Οι διαρρήξεις μας κάνουν να αισθανόμαστε αβοήθητοι αλλά και θυμωμένοι. Είναι πολύ άσχημο να ζούμε με το συναίσθημα πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να πέσουμε θύματα κλοπής. Για αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι πριν συμβεί κάτι κακό στο σπίτι μας, στην επιχείρησή μας αλλά και στην οικογένειά μας. Στο σπίτι μου έχω τοποθετήσει εδώ και λίγο καιρό ένα σύστημα ασφαλείας και νοιώθω πιο ασφαλείς από ποτέ. Πρέπει να σας πω ότι ένας συναγερμός δεν στοιχίζει πολλά χρήματα, αν ανησυχείτε για αυτό, ενώ η ασφάλεια που θα έχετε από πολλούς κινδύνους και όχι μόνο από διαρρήξεις είναι σήμερα σε υψηλό επίπεδο. Μην αφήνεται τίποτα στην τύχη του και εγκαταστήστε σήμερα κι εσείς ένα σύστημα συναγερμού. Να είστε σίγουροι πως θα νιώσετε καλύτερα όταν οργανωθείτε και προστατεύσετε τον εαυτό σας καλύτερα από πριν.
    Αρετή Καρρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή