ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ





Η ανάγκες της δουλειάς τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί λόγο της οικονομικής κρίσης γι’ αυτό συνήθως τα περισσότερα άτομα από την οικογένεια λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι τους και αυτό επιτρέπει στους διαρρήκτες να ενεργούν ανενόχλητοι στις περιουσίες που με τόσο κόπο αποκτήσαμε. Επομένως συναγερμοί  είναι αναγκαίο να υπάρχουν σε όλα τα σπίτια αλλά και τους εργασιακούς χώρους για τη διασφάλιση της οικογένειας αλλά και της προσωπικής ηρεμίας όταν λείπετε για επαγγελματικούς λόγους αλλά και σε ταξίδια αναψυχής.

Τα γενικά στοιχεία ενός συστήματος ασφαλείας είναι τα παρακάτω:
Πίνακας ελέγχου: είναι η κεντρική μονάδα του συναγερμού και ελέγχει ολόκληρο το σύστημα ασφαλείας

Πληκτρολόγιο: είναι ένα πληκτρολόγιο με αριθμούς που τοποθετείτε στην είσοδο του χώρου και οπλίζεις και αφοπλίζεις το σύστημα
Επαφές: οι οποίες τοποθετούνται σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες έτσι ώστε να παγιδεύσουν το χώρο και άμα προσπαθήσει κάποιος να το παραβιάσει  να ενεργοποιεί αυτόματα το συναγερμό.

Εσωτερικός ανιχνευτής κινήσεων: αντιλαμβάνεται οποιαδήποτε κίνηση στο δωμάτιο που έχει τοποθετηθεί και ενεργοποιεί το συναγερμό
Σειρήνα: είναι εξωτερική και εσωτερική και παράγει πολύ δυνατό θόρυβο για να διώξει τους διαρρήκτες
Κουμπιά πανικού: τα οποία μόλις νιώσεις απειλή τα πατάς και αυτόματα καλούν την αστυνομία, το ασθενοφόρο αλλά και την πυροσβεστική

Όλοι η συναγερμοί σπιτιών πέρα από τα παραπάνω  διαθέτει και τηλεφωνητή ο οποίος έχει τη δυνατότητα να καλέσει σε τέσσερα τηλέφωνα που θα δώσουμε για να ειδοποιεί σε περίπτωση κλοπής, για μία πιο επαγγελματική κάλυψη όμως καλό θα είναι να συνδεθεί και με ένα κέντρο λήψεως σημάτων που ελέγχει το σύστημα όλο το 24ωρο και σε ενημερώνει αναλυτικά για το πότε όπλισε, αν έχει διακοπή ρεύματος, σε περίπτωση διάρρηξης και φυσικά ειδοποιεί τις αρμόδιες αρχές.

Πολύ συνοπτικά αυτές είναι οι βασικές λειτουργίες των συστημάτων ασφαλείας εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες καλέστε στην εταιρεία μας www.shopalarm.gr και με τη μακρόχρονη πορεία που διαθέτουμε στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας θα σας δώσουμε όποια πληροφορία θέλετε.

Όλα τα συστήματα συναγερμού σπιτιών σήμερα μας παρέχουν ασφάλεια 24ωρες με αρκετά μικρός κόστος εν σύγκριση με τη παροχές που μας προσφέρει για την ασφάλεια της οικογένεια μας αλλά και της οικίας μας 

2 σχόλια:

  1. Σήμερα κυκλοφορούν πολλά συστήματα ασφαλείας. Επώνυμα και αξιόπιστα και σε πάρα πολύ καλές τιμές Και για το σπίτι μας και για την επιχείρηση μας. Αλλά για εμένα το κλειδί είναι ο τεχνικός ασφαλείας που θα μας τοποθετήσει το σύστημα ασφαλείας. Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε γιατί αν ο τεχνικός δεν είναι εξειδικευμένος και γνώστης των συστημάτων συναγερμού η τοποθέτηση δεν θα γίνει σωστά όσο και εξελιγμένο να είναι το σύστημα ασφαλείας ο πελάτης θα έχει πρόβλημα. Για αυτό θα πρέπει πάντα να κοιτάμε να βρούμε τον σωστό ηλεκτρονικό συστημάτων ασφαλείας που θα μας προτείνει αυτό που πρέπει να βάλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κεντρική μονάδα συναγερμού είναι η κεντρική εξυπηρετητική μονάδα στην οποία συνδέονται τα ραντάρ συναγερμού, η παγίδες, η σειρήνα και διάφορα αλλά εξαρτήματα που είναι απαραίτητα σο σπίτι μας και η οποία ελέγχει την λειτουργία τους. Η κεντρική μονάδα συναγερμού ενημερώνεται στιγμιαία για τυχόν συμβάντα ή απειλές στο σπίτι και μπορεί να διαλέξει τον πιο κατάλληλο τρόπο ενέργειας, ενημερώνοντας εσάς, την αστυνομία ή τον πυροσβέστη. Έτσι, η κεντρική μονάδα συναγερμού είναι ένας σημαντικός στοιχείο του συστήματος ασφαλείας σπιτιού, παρέχοντας επαγγελματική προστασία και αξιοπιστία στην εποπτεία του σπιτιού.

    Ναι, το ραντάρ συναγερμού είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για να στείλει ειδοποιήσεις σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιο επίπεδο ή κινδύνος στο σπίτι. Το ραντάρ συναγερμού μπορεί να συνδεθεί με έναν συναγερμό ή έναν κεντρικό σταθμό ειδοποίησης, ο οποίος θα ενημερώνεται για την ύπαρξη επικινδυνού στο σπίτι. Έτσι, το ραντάρ συναγερμού σας δίνει επιπλέον ασφάλεια και προστασία, ενημερώνοντάς σας για τυχόν ανθρωπίνες ή περιβαλλοντικές απειλές στο σπίτι. Για περισοτερες πληροφορίες για συστήματα συναγερμού μπείτε στο www.shopalarm.gr για να δείτε σύγχρονους συναγερμούς και να επιλέξετε το συναγερμό που ταιριάζει στο χώρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή