Ασύρματος ή ενσύρματος συναγερμός;



Αν κάνουμε μια σύγκριση ανάμεσα σε έναν ασύρματο και σε έναν ενσύρματο συναγερμό, σαφώς και θα δείτε πως τα πλεονεκτήματα ενός ασύρματου συστήματος ασφαλείας είναι πάρα πολλά. Αν δεν έχει γίνει σε ένα σπίτι από την αρχή μια μελέτη για την τοποθέτηση ενός συναγερμού τότε θα έχουμε αρκετές δυσκολίες στην εγκατάσταση του συναγερμού μας. Το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να δούμε στο σπίτι μας να σκάβονται οι τοίχοι για να τοποθετηθούν τα καλώδια του συστήματος συναγερμού. Χρόνος πολύς, μεγάλο το κόστος και ταλαιπωρία για τους ιδιοκτήτες. Μια δεύτερη λύση είναι να περαστούν τα καλώδια στους τοίχους εξωτερικά με μια ειδική κόλλα, αλλά φανταστείτε πόσο αντιαισθητικό θα είναι το αποτέλεσμα ενώ πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα να ξεκολλήσουν κάποια στιγμή όλα αυτά τα καλώδια. Και σε αυτή την περίπτωση έχουμε υψηλό κόστος και ένα άσχημο αποτέλεσμα.    
Τι να κάνουμε λοιπόν να μην τοποθετήσουμε ένα σύστημα ασφαλείας; Να μην προστατευθούμε από τους επίδοξους ληστές; Η λύση υπάρχει και όλοι μπορούμε να είμαστε ασφαλείς σε αυτές τις δύσκολες εποχές που η εγκληματικότητα συνεχώς αυξάνεται. Η τοποθέτηση ενός ασύρματου συναγερμού είναι η καλύτερη λύση για όλους εμάς που ζητάμε την ασφάλεια και την ηρεμία στο χώρο μας.

Οι πωλήσεις των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας έχουν αυξηθεί κατά πολύ τον τελευταίο καιρό αφού μπορούμε να τον τοποθετήσουμε απλά και γρήγορα στο σπίτι μας χωρίς καμία απολύτως προεργασία. Η κεντρική μονάδα του ασύρματου συναγερμού μπορεί να τοποθετηθεί όπου θέλουμε ακόμα και σε ένα έπιπλο του σπιτιού μας και όχι απαραίτητα στον τοίχο, εννοείται όμως σε σημείο τέτοιο που δεν έχει εύκολη πρόσβαση. Το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο από έναν ενσύρματο συναγερμό και έχετε την δυνατότητα αν είστε ενοικιαστής να πάρετε το συναγερμό σπιτιού σας στο νέο σας σπίτι. Στο κατάστημα συναγερμοί www.synagermoi-spition.gr  θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ασύρματα συστήματα συναγερμών, τελευταίας τεχνολογίας από τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης και φυσικά πάντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η εταιρεία που σας προτείνουμε μέσα από την πολυετή εμπειρία της και με το άψογα τεχνολογικά καταρτισμένο προσωπικό της  θα σας προτείνει τον συναγερμό αυτό, που θα σας δώσει την ασφάλεια που ψάχνετε.

2 σχόλια:

  1. Όταν αποφασίσουμε να αγοράσουμε ένα σύστημα ασφαλείας θα πρέπει να κάνουμε και την απαραίτητη ερευνά αγοράς στο διαδίκτυο και να επιλεγούμε πάντα αξιόπιστες εταιρείες συστημάτων συναγερμού και με την απαιτούμενη άδεια από της αρχές
    Συστήματα Ασφαλείας Κορυδαλλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έχετε πάρει την απόφαση να τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι σας είμαστε εδώ. Η εταιρεία συναγερμοί σπιτιών www.synagermoi-spition.gr με εμπειρία από το 1998 στις εγκαταστάσεις Συστημάτων ασφαλείας έχει την απαιτούμενη πείρα και θα σας προτείνει το σύστημα ασφαλείας που θα καλύψει το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι τεχνικοί μας είναι επαγγελματίες και έρχονται στο χώρο σας, βλέπουν τις ανάγκες σας και κάνουν τη σχετική μελέτη, δηλαδή τι ακριβώς σύστημα πρέπει να τοποθετηθεί ενώ στη συνέχεια παίρνετε την προσφορά. Όλοι μας οι συναγερμοί είναι πιστοποιημένοι και έχουν γραπτή εγγύηση αντιπροσωπείας. Μπορούμε να αναλαμβάνουμε εμείς την τοποθέτηση και σας παραδίδουμε έτοιμο προς λειτουργία το σύστημα ασφαλείας σας. Ο συναγερμός που θα σας τοποθετήσουμε είναι εύκολος στη χρήση κι όταν είσαστε μέσα στο χώρο σας αλλά και όταν απουσιάζετε από αυτό. Ο συναγερμός σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί και λείπετε από το σπίτι, σας ειδοποιεί στο τηλέφωνό σας και επιπλέον σε αλλά 3 τηλέφωνα. Βέβαια αν θέλετε μια πιο επαγγελματική κάλυψη μπορούμε να σας συνδέσουμε το σύστημα συναγερμού στο κέντρο λήψης σημάτων της εταιρείας μας. Καλέστε μας στο 211 790 4007 να έρθουμε στο χώρο σας για να σας δώσουμε την προσφορά μας. Η επίσκεψη του τεχνικού μας σε όλη την Αττική είναι δωρεών.
    Σας ευχαριστούμε πολύ Αλέξης Μαραγκός

    ΑπάντησηΔιαγραφή