Επώνυμοι συναγερμοί σπιτιών

Ένας επώνυμος συναγερμός σπιτιού σας προστατεύει από διαρρήξεις και άλλους κινδύνους που σας απειλούν ,όπως για παράδειγμα είναι οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες. Η επιλογή να τοποθετήσετε έναν συναγερμό ασφαλείας εξαρτάται από τις ανάγκες σας και τη γειτονιά που κατοικείτε , κατά πόσο αυτή είναι ασφαλής.

Τα συστήματα ασφαλείας που διατίθενται σήμερα στη αγορά είναι σε πολλά σχέδια και έχουν πληθώρα λειτουργιών. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός καλωδιακού συστήματος ασφαλείας και ασύρματου συστήματος συναγερμού σπιτιού.

Κατά το παρελθόν τα συστήματα ασφαλείας σπιτιού είχαν μονάχα μία λειτουργία, τη βασική , δηλαδή να ενεργοποιούνται σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης.

Σήμερα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι συναγερμοί ασφαλείας ειδοποιούν και για πολλά άλλα συμβάντα όπως για παράδειγμα είναι το ξέσπασμα φωτιάς, κουμπί πανικού, ιατρικής βοηθείας

Τα περισσότερα πλέον επώνυμα συστήματα ασφαλείας που διατίθενται στην αγορά σήμερα μπορούν να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων. Έτσι θα ενημερώνεστε για κάθε σήμα που στέλνει το σύστημα είτε πρόκειται για διαρρήξεις είτε ακόμη και αν έχετε κατά λάθος ενεργοποιήσει εσείς ή άλλο μέλος της οικογένειάς σας το συναγερμό κατά λάθος. Τέλος , με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού θα μπορείτε να καλείτε χωρίς καθυστέρηση ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτης ιατρικής ανάγκης.

Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε συναγερμό ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε το εύρος που θέλετε  ο συναγερμός να καλύπτει , είτε ολόκληρη την επιφάνεια της οικίας σας ή μέρος αυτής.

Σε γενικές γραμμές , ένας συναγερμός ασφαλείας για το σπίτι μπορεί να σας προσφέρει πολλά οφέλη . Θα νιώθετε πλέον μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στο σπίτι σας και θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο όταν θα απουσιάζατε από αυτό. Σε περίπτωση που κάποιος αποπειραθεί να διαρρήξει την οικία σας , ο  ήχος της σειρήνας που θα σημάνει θα τον τρομάξει και θα φύγει άρον άρον χωρίς να προλάβει να κλέψει τίποτα. Τέλος, το σύστημα συναγερμού μέσω του κέντρου λήψης σημάτων ενημερώνει άμεσα τις αρμόδιες αρχές κατά περίπτωση (αστυνομία, ασθενοφόρο , πυροσβεστική υπηρεσία).

Αξιόλογα συστήματα συναγερμού σπιτιού.  DSC, BOSCH, PARADOX

1 σχόλιο:

  1. Τα εξοχικά σπίτια πάντα μπαίνουν στο στόχαστρο τον κακοποιών γιατί συνήθως το περισσότερο καιρό μένουν ακατοίκητα με αποτέλεσμα οι διαρρήκτες να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να μπουν και να το λεηλατήσουν, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες λύσεις ασφάλειας που μπορούν να μας βοηθήσουν αρκετά και αυτά είναι τα συστήματα ασφαλείας που η τοποθέτηση τους είναι πολύ εύκολη και αρκετά οικονομικοί. Το κατάστημα συναγερμοί σπιτιών www.synagermoi-spition.gr με τεραστία εμπειρία και αρίστους τεχνικούς ηλεκτρονικούς μπορεί να σας βοηθήσει στην απόφαση σας να εγκαταστήσετε ένα συναγερμό στην εξοχική σας κατοικία επιπλέων μπορείτε να το συνδέσετε σε κέντρο λήψεως για να έχετε 24ωρη ενημέρωση αν κάτι συμβεί στο σπίτι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή