Ποιο συναγερμό να επιλέξω

 


Επειδή η ασφάλεια της οικογένειάς μας και η ασφάλεια του σπιτιού μας σήμερα είναι η πρώτη προτεραιότητα, κατανοούμε ότι η επιλογή ενός συστήματος ασφαλείας για το σπίτι είναι μια σημαντική απόφαση. Είτε νοικιάζετε είτε είστε ιδιοκτήτης του σπιτιού, το σπίτι μας είναι πάντα το καταφύγιο μετά από μια δύσκολη ημέρα. Χρειάζεται όμως πολύ επαγρύπνηση για την προστασία του σπιτιού μας από απειλές. Οι απειλές μπορεί να προέρχονται από οπουδήποτε, αλλά το να γνωρίζεις τι είναι και πώς να τις αποτρέψεις είναι μια τεράστια ανακούφιση.

 Η τεχνολογία πίσω από τα συστήματα συναγερμών σπιτιού έχει αλλάξει σημαντικά την τελευταία δεκαετία. Σχεδόν όλα τα συστήματα ασφαλείας είναι πλέον ασύρματα και είναι πολύ πιο εύκολα στη χρήση τους. Μας προσφέρουν σημαντικά οφέλη στην προστασία του χώρου μας για να τον διατηρήσουμε ασφαλή και χωρίς κινδύνους.

 Ο κύριος σκοπός ενός συστήματος είναι να διατηρήσει την περιουσία σας και τους ανθρώπους μέσα σε αυτό προστατευμένους από κάθε είδους απειλή. Οι απειλές μπορεί να έχουν τη μορφή διάρρηξης, εισβολής στο σπίτι, πυρκαγιάς, πλημμύρας ή άλλης περιβαλλοντικής καταστροφής και τα περισσότερα συστήματα ασφαλείας στο σπίτι μπορούν να τα παρακολουθούν όλα αυτά. Χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό αισθητήρων που επικοινωνούν μέσω ραδιοσυχνοτήτων ή καλωδίων σε έναν κεντρικό πίνακα. Ο πίνακας είναι μια οθόνη αφής τοποθετημένη στον τοίχο σας.

 Οι αισθητήρες τοποθετούνται σε καίρια σημεία γύρω από το σπίτι σας, σε σημεία εισόδου, όπως πόρτες και παράθυρα. Ανιχνεύουν πότε μια πόρτα ή ένα παράθυρο ανοίγει ή κλείνει, όταν κάποιος κινείται στο σπίτι σας ή και τα δύο. Όταν το σύστημα είναι οπλισμένο, στέλνει μια ειδοποίηση στο πίνακα μετά την ενεργοποίηση ενός αισθητήρα. Στη συνέχεια, μπορεί να ειδοποιήσει ένα κέντρο παρακολούθησης εάν έχετε επαγγελματική παρακολούθηση και έχετε συνδέσει τον συναγερμό σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Με την επαγγελματική παρακολούθηση, οι εκπαιδευμένοι υπάλληλοι της εταιρείας ασφαλείας παρακολουθούν τα σήματα από το σύστημά σας και προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας ή με τις αρμόδιες αρχές εάν εντοπιστεί πιθανή απειλή.

 Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι για την ασφάλεια του χώρου μας εσωτερικά αλλά και εξωτερικά τα τελευταία χρόνια είναι οι κάμερες παρακολούθησης. Οι κάμερες παρακολούθησης δεν αποτελούν βασικό εξοπλισμό, αλλά είναι το πιο δημοφιλές πρόσθετο, σύμφωνα με έρευνες. Οι περισσότερες κάμερες μπορούν να εντοπίσουν κίνηση και να στέλνουν ειδοποιήσεις. Οι κάμερες έχουν την δυνατότητα να εγγράφουν και βίντεο με δύο τρόπους: Συνεχή εγγραφή ή εγγραφή με ανίχνευση κίνησης. Η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας στο σπίτι έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την πιθανότητα διάρρηξης της ιδιοκτησίας σας. Πολλές μελέτες έδειξαν ότι οι διαρρήξεις μειώθηκαν καθώς εγκαταστάθηκαν περισσότερα συστήματα ασφαλείας.

7 σχόλια:

  1. Όταν αποφασίσουμε να τοποθετήσουμε ένα σύστημα ασφαλείας θα πρέπει να το συνδέσουμε και Σε ένα κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού www.kentrolipsissimaton.gr για να έχουμε μία επιπρόσθετη ασφάλεια στο σπίτι μας και τι εννοώ όταν ο συναγερμός μας μετά από παραβίαση αρχίσει και χτύπα θα πρέπει να μας ειδοποίηση για να γνωρίζουμε ότι υπάρχει παραβίαση στο Σπίτι μας η το κατάστημα μας. πολύς κόσμος όταν τοποθετήσει ένα σύστημα συναγερμού λέει στους τεχνικούς να προγραμματίσουν στο σύστημα ασφαλείας όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός να μας παίρνει σε 2-3 τηλέφωνα αυτή τη λειτουργία την έχει ο συναγερμός από μόνος του. Από εκεί και πέρα Αν θέλουμε μία πιο επαγγελματική λύση και καλύτερη ενημέρωση από το συναγερμό μας τότε το προγραμματίζουμε να στέλνει σήματα σε κέντρο λήψης σημάτων και η χειριστές του κέντρου βλέπουνε Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από ποια ζώνη χτυπάει ο συναγερμός ή αν έχει πάρει μπουτόν πανικού, απειλή, ιατρική βοήθεια, και πολλά άλλα σήματα τότε ο χειριστής του κέντρου ειδοποιεί αν υπάρχει διαρρήξει την αστυνομία Φυσικά και εσάς και ότι τηλέφωνο έχετε δώσει ανάγκης αυτή η υπηρεσία έχει ένα πολύ μικρό κόστος γύρω στα 10 ευρώ το μήνα και με αμέτρητες παροχές που θα σας τις εξηγήσουμε σε ένα άλλο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιλογή του συστήματος ασφαλείας δεν είναι μία απλή υπόθεση εκτός από την εταιρεία που θα επιλέξουμε θα πρέπει και ο τεχνικός Συστημάτων συναγερμού να έχει εμπειρία από εγκαταστάσεις Συστημάτων ασφαλείας Γιατί όσο και αξιόπιστο να είναι το σύστημα συναγερμού Αν δεν γίνει Σωστή τοποθέτηση το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό.πολύς κόσμος επιλέγει που είναι τα μηχανήματα χωρίς να κοιτάξουν πρώτα τον ηλεκτρονικό αν είναι πιστοποιημένος Ναι έχει φυσικό κατάστημα για να μπορούμε αν χρειαστεί και έχουμε πρόβλημα να μπορεί να μας εξυπηρέτηση.
    Σας ευχαριστώ Μιχάλης Βιολάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν πάρουμε την απόφαση να τοποθετήσουμε ένα συναγερμό στο σπίτι μας πρέπει να βρούμε και τους κατάλληλους ανθρώπους για να κάνουν την εγκατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό οι τεχνικοί της εταιρείας που θα συνεργαστούμε να έχουν εμπειρία και γνώση στα συστήματα ασφαλείας. Είναι οι άνθρωποι που θα μελετήσουν το χώρο μας και θα κρίνουν που χρειάζεται περισσότερο προσοχή και προστασία, ποια είναι τα απαραίτητα εξαρτήματα που θα τοποθετήσουν για την ασφάλειά μας και φυσικά αυτοί που θα μας μάθουν τις δυνατότητες και τον χειρισμό του συναγερμού μας. Μην ξεχνάτε πως σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία που θα έχουμε αυτοί θα είναι οι άνθρωποι που θα μας βοηθήσουν. Εγώ για την αγορά και την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού που έβαλα στο σπίτι μου, συνεργάστηκα με μια αξιόπιστη εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας και οι τεχνικοί της ήταν πραγματικοί επαγγελματίες που κατάλαβαν ακριβώς τι χρειαζόμουν. Σας τους προτείνω για να έχετε κι εσείς την πιο κατάλληλη ασφάλεια του σπιτιού σας και των δικών σας ανθρώπων.
    Κλεοπάτρα Παπαγεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σας σύμφωνο απολυτά με το άρθρο σας η αγορά ενός συναγερμού για το σπίτι μας δεν είναι μια απλή αγορά θα πρέπει να πάρουμε προσφορά συναγερμού από 2-3 εταιρείες συστημάτων ασφαλείας να δούμε τα προϊόντα να τους καλέσουμε στο χώρο που θέλουμε να γίνει η τοποθέτηση να μας εξηγήσουν πως θα γίνει η εγκατάσταση και τη προϊόντα ασφαλείας θα μπουν.
    Χάρης Θεοδώρου
    Ηλεκτρονικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Security alarms and cameras are essential in our home or in our stores so that we don't fall victim to theft by unwanted visitors. The cost today for a house up to 80 square meters does not exceed 500€ with installation. The company www.synagermoi-spition.gr is a worthy company that I recently worked with and I was quite pleased with both the work and the prices. I thank them and recommend them to you

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα θα σας καταρρίψω το μύθο απέναντι στο τι συναγερμό να επιλέξω. Πρόσφατα έπεσα θύμα κλοπής, άγνωστοι μου διέρρηξαν την εξοχική μου κατοικία. Ευτυχώς για καλή μου τύχη δεν είχα χρήματα και χρυσαφικά στο σπίτι και οι υλικές ζημιές ήταν μικρές. Αλλά ξέρετε μόνο στην ιδέα ότι έχουμε πέσει θύμα κλοπής, μας πιάνει μία ανατριχίλα. Αφού φώναξα την αστυνομία η οποία ήρθε και πήρε αποτυπώματα, κάνοντας το σπίτι μου μαύρο όπως καταλαβαίνετεκαι φυσικά δεν ελπίζω ότι θα βρεθεί τίποτε, αλλά ακολούθησα την τυπική διαδικασία αυτή που κάνει όλος ο κόσμος, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την Αστυνομία. Η Αστυνομία πάντα κάνει τη δουλειά της όσο μπορεί. Άρχισα λοιπόν να κάνω τη σχετική έρευνα στα σύστημα συναγερμού για να τοποθετήσω στο σπίτι μου. Οι συνάδελφοι μου στη δουλειά άρχισαν να μου λένε βάλε Paradox, βάλε Bosch, βάλε Siemens και διάφορες άλλες πολλές εταιρείες. Εγώ επέλεξα για να μη σας λέω τώρα όνομα και φαίνεται ότι θέλω να κάνω διαφήμιση, μία αξιόπιστη μάρκα συναγερμού όπως μου είπανε οι περισσότεροι. Βρήκα τον τεχνίτη που θα μου τοποθετούσε την αντίστοιχη μάρκα συναγερμού στην εξοχική μου κατοικία. Αφού ήρθε ο τεχνικός του έκανα μία απλή ερώτηση, σε πόσες ώρες θα τελειώσει για να μην είμαι πάνω από το κεφάλι του και να κάνει τη δουλειά του ο άνθρωπος. Μου είπε ότι μέχρι το απόγευμα 3:00 με 4:00 θα είχε τελειώσει. Έφυγα από το σπίτι τον άφησα μόνο του για να κάνει την εγκατάσταση δεν ήρθα 3:00 με 4:00 αλλά ήρθα στις 6:00 το απόγευμα και δεν είχε τελειώσει ακόμα την εγκατάσταση και μου είπε ότι θα την τελειώσει την επόμενη μέρα.Τέλος πάντων δεν έδωσα σημασία αυτά συμβαίνουν στις δουλειές απλά τον ρώτησα ότι μήπως έχω κάποιο πρόβλημα, μήπως πρέπει να προσέξω κάτι, μήπως έχω ψεύτικους συναγερμούς. Όχι μου λέει είναι το καλύτερο σύστημα. Την επόμενη μέρα όντως τελείωσε την εγκατάσταση και μου έδειξε πως θα οπλίζω ή θα αφοπλίζω το συναγερμό ενώ τον συνδέσαμε και σε ένα κέντρο λήψης σημάτων όπως μου υπέδειξε για μεγαλύτερη ασφάλεια. Τον πλήρωσα τον άνθρωπο και έφυγα για να έρθω στην Αθήνα. Από την επόμενη μέρα ο συναγερμός βάραγε τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα και από το κέντρο με τρέλαναν στα τηλέφωνα και μου είπαν κάτι φταίει. Εγώ πήρα τον τεχνικό, αλλά ο τεχνικός μην τον είδατε τον Παναή. Δεν φταίω εγώ φταίει αυτό, ξαναπήγαμε το ξανακοίταξε όπως καταλαβαίνετε όλο αυτό ήταν μία ταλαιπωρία για μένα. Έχει περάσει ενάμισης μήνας και άκρη δεν μπορεί να βρει. Θέλω να σας εξηγήσω ότι τελικά δεν πρέπει να επιλέγουμε μόνο αξιόπιστη μάρκα, αλλά το πρώτο που πρέπει να επιλέξουμε είναι ο τεχνίτης. Ο τεχνίτης είναι όλος ο συναγερμός, αν ο τεχνίτες δεν είναι καλός τότε ότι και μάρκα να βάλουμε το αποτέλεσμα θα είναι μηδέν.
    Σας ευχαριστώ που με ακούσατε, Μηνάς Αποστόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η διατήρηση της ασφάλειας του σπιτιού και της οικογένειάς σας είναι η κορυφαία προτεραιότητα στην ζωή σας και στην καθημερινότητά σας. Είτε αναζητάτε «μόνο τα βασικά» είτε σκέφτεστε μια πλήρη αναβάθμιση του σπιτιού σας σε ένα έξυπνο σπίτι, η καθοδήγηση των ειδικών μας μπορεί να σας βοηθήσει και να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Ξεκινήστε σήμερα και δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο σύστημα συναγερμού για το σπίτι σας που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες, τον προϋπολογισμό και τον δικό σας τρόπο ζωής. Ενημερωθείτε από μια εταιρεία συστημάτων συστημάτων συναγερμού στο facebook και με την βοήθεια των έμπειρων τεχνικών προσαρμόστε ένα πακέτο συστήματος ασφαλείας σπιτιού που θα είναι κατάλληλο για εσάς προσφέροντάς σας την ασφάλεια και την ευκολία που αναζητάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή